Wie zijn wij


Pan Accountants is in 2014 gestart als een netwerk van specialisten op haar eigen vakgebied. Pan is een initiatief van Dennis Verhoeven, accountant. Begonnen op de financiële administratie van diverse bedrijven is Dennis Verhoeven later overgestapt naar de accountancy.  Doordat hij zelf werkzaam is geweest bij veel bedrijven, ook tijdelijk als interim, weet hij wat nodig is om uit de administratie zinvolle rapportages te maken en de waarde aan cijfers toe te kennen. Als accountant heeft hij deze kennis gebruikt om bij diverse klanten in verschillende branches  inzicht te geven in de resultaten van de onderneming maar ook de verwachting voor de toekomst.  Samen met de ondernemer naar de cijfers kijken maar ook overleggen van waar staan we nu, zakelijk en privé,  en waar wil je staan in de toekomst. Hoe denk je dat te gaan bereiken en wat is daar financieël voor nodig? Onderwerpen die niet altijd eenvoudig te beantwoorden zijn maar wel kunnen bijdragen aan rust en succesvol ondernemen.Netwerk:

Uiteraard komen klanten vaak met fiscale , juridische of ander soort vragen. pan zijn overtuiging is dat niemand goed is in alles, Maar als wij het niet weten , kennen  we zeker anderen die het wel weten. pan weet wanneer hij over zijn vaktechnische grenzen heen gaat, hij externe expertise moet inschakelen. Door jarenlang in de accountancy te hebben gewerkt heeft hij een netwerk om zich heen verzameld van mensen die net als hij pragmatisch zijn en hun vak verstaan. Of het nou fiscalisten , juristen of loonspecialisten zijn, voor ieder op haar vakgebied heeft pan wel iemand in zijn netwerk die je hierbij uitstekend kan helpen.


Persoonlijk:

Daarbij blijft pan altijd persoonlijk betrokken bij het dossier zodat we samen, de ondernemer en ik, met de specialist de situatie bespreken, pan blijft de regisseur in het geheel ik ken immers de in en outs van het bedrijf. Samen wegen we de eventuele alternatieven af. En uiteindelijk beslis jij uiteraard.


Het voordeel van klein is dat je altijd met  één persoon te maken hebt. Pan kiest er voor om geen opleidingsinstituutte zijn  waarin je  de ene keer de een en de andere keer de andere assistent krijgt die het vak nog moet leren. Bij pan heb je één aanspreekpunt. Daar bouw je een relatie mee op.  Je kunt altijd bij hem/ haar terecht voor een advies waar niet de teller gaat lopen bij elke 5 minuten dat je ons raadpleegt. Pan vindt het juist prettig als je belt en je kan helpen bij je vragen  en wij onze kennis kunnen delen.


Pan weet wat het is om ondernemer dat zijn omdat ze dat zelf ook zijn. Wij ervaren het zelfstandig ondernemerschap in goede en in mindere tijden net als jij. 
Tarieven

In tijden waarin steeds meer werk wordt gestandaardiseerd, computers het werk doen en de jaarrekening enkel nog wordt gebruikt om te voldoen aan de eisen van wet en regelgeving is het logisch dat hier steeds lagere prijzen voor gaan gelden.  Het tarief moet in verhouding zijn met de geleverde prestatie. Pan werkt voor standaardwerk met standaardprijzen die mede afhankelijk zijn van de grootte van de onderneming en wensen van de ondernemer.  Voor niet terugkerend werk zoals het begeleiden bij een financieringsaanvraag maken we vooraf afspraken. Ons uurtartief is concurrend en scherp. Om de kwaliteit te waarborgen is er veelvuldig intern overleg met experts binnen het netwerk. Dit is echter bij de voor afgestemde prijzen inbegrepen.  Mocht blijken dat het toch verstandig is om voor een advies iemand in te schakelen kan er gebruik worden gemaakt van ons netwerk of iemand uit de kring van de ondernemer zelf. Zo is het altijd helder als er additionele kosten gemaakt worden. Dus geen verrassingen achteraf

Je kunt erop vertrouwen dat de zaken die gedaan moeten worden ook gedaan worden, kwalitatief  goed en op het juiste moment.


Pan Accountants Kennemerplein 6  2011 MJ HAARLEM telefoon 023-5354506