Administratie

Wij voeren of ondersteunen met het voeren van administraties en hebben hiervoor boekhoudsoftware van Exact beschikbaar die 24/7 wereldwijd te raadplegen is middels een beveiligde Log in. Afhankelijk van de onderneming kan dit wekelijks of maandelijks bijgewerkt worden. Aangezien wij de administratie in een online boekhoudpakket verzorgen waarin je toegang hebt ben je altijd op de hoogte van de resultaten van de onderneming, de nog te betalen rekeningen aan leveranciers en de openstaande facturen van je klanten. Zelfs via een app op de smartphone kun je dit raadplegen. Tussentijdse cijfers haal je direct uit de administratie, via je eigen dashboard. Zo ben je altijd op de hoogte van de resultaten van je onderneming of dit nu een eenmanszaak is of B.V.

Inkoopfacturen scan je via je smart phone of tablet, en worden automatisch geboekt. Verkoopfacturen verstuur je via email of post automatisch naar de cliënt. De boekhoudsoftware van Exact werkt in de cloud , dus geen dure servers meer. Werken in de cloud is makkelijk en veilig. Niets installeren, nooit meer updaten, maar meteen aan de slag tegen een vast en laag bedrag per maand. Tel daarbij op de flexibele abonnementen én besparingen op IT-kosten en stel de vraag: waarom werk ik nog niet in de cloud?

Inscannen van inkoopfacturen en bonnetjes:

Scan & Herken werkt heel eenvoudig. Je uploadt simpelweg een scan van een of meerdere inkoopfacturen in Exact Online. Wil je onderweg jouw bonnetjes scannen? Gebruik dan Exact Online voor iPhone of Android op jouw smartphone. Exact scheidt de verschillende facturen en zorgt ervoor dat de scan dan automatisch terechtkomt als voorgestelde boeking in Exact Online.

Vervolgens maakt 1 druk op de knop de boeking definitief. Daarbij worden de gescande factuur en de boeking meteen aan elkaar gekoppeld. Zo heb je de factuur altijd bij de hand.

Omdat Panacc volop gebruik maakt van onder andere bovenstaande toepassingen kunnen wij scherpe tarieven hanteren voor het ondersteunen en voeren van de boekhouding.

Indien gewenst werken wij met andere boekhoudsoftware, gezien de ervaring die wij hebben met verschillende boekhoudsoftware in het MKB verloopt dit vaak soepel.

Neem direct contact op

Als je interesse hebt in een of meerdere van onze diensten, neem dan vooral contact met ons op. Dat kan per e-mail, telefoon of via het contactformulier.

Contact ons