vervolg Administratie


Inkoopfacturen scan je via je smart phone of tablet, en worden automatisch geboekt. Verkoopfacturen verstuur je via email of post automatisch naar de cliënt. De boekhoudsoftware van Exact werkt in de cloud , dus  geen dure servers meer. Werken in de cloud is makkelijk en veilig. Niets installeren, nooit meer updaten, maar meteen aan de slag tegen een vast en laag bedrag per maand. Tel daarbij op de flexibele abonnementen én besparingen op IT-kosten en stel de vraag: waarom werk ik nog niet in de cloud?


Inscannen van  inkoopfacturen en bonnetjes:

Scan & Herken werkt heel eenvoudig. Je  uploadt simpelweg een scan van een of meerdere inkoopfacturen in Exact Online. Wil je onderweg jouw  bonnetjes scannen? Gebruik dan Exact Online voor iPhone of Android op jouw  smartphone. Exact scheidt de verschillende facturen en zorgt ervoor dat de scan dan automatisch terechtkomt als voorgestelde boeking in Exact Online.


Vervolgens maakt  1 druk op de knop de boeking definitief. Daarbij worden de gescande factuur en de boeking meteen aan elkaar gekoppeld. Zo heb je de factuur altijd bij de hand.


Omdat Pan volop gebruik maakt van onder andere bovenstaande toepassingen kunnen wij scherpe tarieven hanteren voor het ondersteunen en voeren van de boekhouding.

 


Indien gewenst werken wij met andere boekhoudsoftware, gezien de ervaring die wij hebben met verschillende boekhoudsoftware in  het MKB  verloopt dit vaak soepel.


Kijk hieronder naar een demo over Exact Online