Wie zijn wij

Panacc is in 2014 gestart als een netwerk van specialisten op haar eigen vakgebied. Panacc is een initiatief van Dennis Verhoeven, accountant. Begonnen op de financiële administratie van diverse bedrijven is Dennis Verhoeven later overgestapt naar de accountancy. Doordat hij zelf werkzaam is geweest bij veel bedrijven, ook tijdelijk als interim, weet hij wat nodig is om uit de administratie zinvolle rapportages te maken en de waarde aan cijfers toe te kennen. Als accountant heeft hij deze kennis gebruikt om bij diverse klanten in verschillende branches inzicht te geven in de resultaten van de onderneming maar ook de verwachting voor de toekomst. Samen met de ondernemer naar de cijfers kijken maar ook overleggen van waar staan we nu, zakelijk en privé, en waar wil je staan in de toekomst. Hoe denk je dat te gaan bereiken en wat is daar financieël voor nodig? Onderwerpen die niet altijd eenvoudig te beantwoorden zijn maar wel kunnen bijdragen aan rust en succesvol ondernemen.

Netwerk

Uiteraard komen klanten vaak met fiscale , juridische of ander soort vragen. Panacc zijn overtuiging is dat niemand goed is in alles, Maar als wij het niet weten , kennen we zeker anderen die het wel weten. Panacc weet wanneer hij over zijn vaktechnische grenzen heen gaat, hij externe expertise moet inschakelen. Door jarenlang in de accountancy te hebben gewerkt heeft hij een netwerk om zich heen verzameld van mensen die net als hij pragmatisch zijn en hun vak verstaan. Of het nou fiscalisten , juristen of loonspecialisten zijn, voor ieder op haar vakgebied heeft Panacc wel iemand in zijn netwerk die je hierbij uitstekend kan helpen.

Persoonlijk

Daarbij blijft Panacc altijd persoonlijk betrokken bij het dossier zodat we samen, de ondernemer en ik, met de specialist de situatie bespreken, Panacc blijft de regisseur in het geheel ik ken immers de in en outs van het bedrijf. Samen wegen we de eventuele alternatieven af. En uiteindelijk beslis jij uiteraard. Het voordeel van klein is dat je altijd met één persoon te maken hebt. Panacc kiest er voor om geen opleidingsinstituutte zijn waarin je de ene keer de een en de andere keer de andere assistent krijgt die het vak nog moet leren. Bij Panacc heb je één aanspreekpunt. Daar bouw je een relatie mee op. Je kunt altijd bij hem/ haar terecht voor een advies waar niet de teller gaat lopen bij elke 5 minuten dat je ons raadpleegt. Panacc vindt het juist prettig als je belt en je kan helpen bij je vragen en wij onze kennis kunnen delen. Panacc weet wat het is om ondernemer dat zijn omdat ze dat zelf ook zijn. Wij ervaren het zelfstandig ondernemerschap in goede en in mindere tijden net als jij.

Tarieven

In tijden waarin steeds meer werk wordt gestandaardiseerd, computers het werk doen en de jaarrekening enkel nog wordt gebruikt om te voldoen aan de eisen van wet en regelgeving is het logisch dat hier steeds lagere prijzen voor gaan gelden. Het tarief moet in verhouding zijn met de geleverde prestatie. Panacc werkt voor standaardwerk met standaardprijzen die mede afhankelijk zijn van de grootte van de onderneming en wensen van de ondernemer. Voor niet terugkerend werk zoals het begeleiden bij een financieringsaanvraag maken we vooraf afspraken. Ons uurtartief is concurrend en scherp. Om de kwaliteit te waarborgen is er veelvuldig intern overleg met experts binnen het netwerk. Dit is echter bij de voor afgestemde prijzen inbegrepen. Mocht blijken dat het toch verstandig is om voor een advies iemand in te schakelen kan er gebruik worden gemaakt van ons netwerk of iemand uit de kring van de ondernemer zelf. Zo is het altijd helder als er additionele kosten gemaakt worden. Dus geen verrassingen achteraf

Neem direct contact op

Als je interesse hebt in een of meerdere van onze diensten, neem dan vooral contact met ons op. Dat kan per e-mail, telefoon of via het contactformulier.

Contact ons